CHP İzmir Adayı Tunç Soyer İşkenceci Babasını Savundu: Babamla Gurur Duyuyorum!

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Tunç Soyer, 1980 darbesinin ardından yaptırılmasını istediği işkencelerle tanınan babası hakkında "Babamla gurur duyuyorum." dedi.

04.02.2019-22:04 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-13:44) CHP İzmir Adayı Tunç Soyer İşkenceci Babasını Savundu: Babamla Gurur Duyuyorum!

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, gazeteci Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu programa konuk oldu.

Tunç Soyer ismi aday gösterildiği günden itibaren büyük tartışmalara sebep olmuş, Cumhurbaşkanı  Erdoğan, "CHP, rahmetli Türkeş ve arkadaşlarını idamla yargılayanların mirasçılarını tekrar vitrine çıkarıyor" diye konuşmuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli de bu adaylıkla ilgili ''Ülkücü ve devrimci olan kimse bu kararı kabul etmez'' ifadelerini kullanmıştı.

"GURUR DUYUYORUM"

Tunç Soyer, bu akşam konuk olduğu TV programında, Alparslan Türkeş başta olmak üzere 1980 sonrasında birçok ülkücü, milliyetçi için işkence ve idam isteyen babası ile gurur duyduğunu açıkladı! 

Soyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Babam Türk ordusunun şerefli bir subayıdır. Onunla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal