Beşiktaş Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar CHP'den İstifa Etti

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma ile görevden uzaklaştırılan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar CHP'den istifa etti.

15.02.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-15:58) Beşiktaş Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar CHP'den İstifa Etti

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar CHP’den istifa etti. Hazinedar, 4 Ocak 2018’de İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde vazifeden alınmıştı.

HalkTV'nin aktardığına göre Hazinedar dilekçesinde, ''CHP yönetiminin, şahsıma parti içinden gerçekleştirilen kumpasa karşı; başta Parti Genel Başkanı’nın bilgisi olmasına ve buna yönelik gereğini yapacağına ilişkin söz, tavır ve taahütlerine karşın, bırakınız siyasi etiği, hak, hukuk, adalet duygusuna ve her türlü dürüstlük kuralına aykırı tutumunu kınıyorum.

CHP’nin içerisindeki problemli siyaset anlayışına karşı yılmaz bir biçimde senelerce mücadele ettim. Aynı mücadeleyi bu defa, parti içerisinde değil dışında, halkın yararına gerçekleştirmek için 2013’te davet üzerine CHP’ye üye olurken umutlarım halkımız için tekrar yeşermişti.'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal