Polis Memuru Yağmurda Kayıp HDP'li Saliha Aydeniz ile Beraber Yere Düştü

HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven'in açlık grevine destek vermek için toplanan HDP'li gruba polis müdahale etti. Bu sırada bir polis memuru yağmurdan dolayı kayarak düştü. Polis memuru düşerken HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'i de düşürdü.

15.02.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-16:09)

HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven'in açlık grevine destek vermek için gruplar şeklinde Diyarbakır'a gelen HDP'liler, Güven'in evine gitmek istedi. Kentin her tarafında güvenlik tedbirlerini arttıran polis birimleri, toplanan kalabalığın yürümesine izin vermedi.

POLİSLERLE TARTIŞTI

Şanlıurfa yolu üstünde toplanan ve yürümek isteyen kalabalığa polis güçleri izin vermeyince, Van'da kadın polisin kolunu ısıran HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, polis güçleri ile kısa süreli tartışmaya girdi.

BİRLİKTE YERE DÜŞTÜLER

Polis güçlerinin izin vermediği Aydeniz, "Bana dokunamazsınız" diyerek polislerin kapattığı yerden çıkıp, farklı bir yoldan izinsiz alana doğru gitmeye uğraştı. Bu durumu gören bir polis memuru, Saliha Aydeniz'i durdurmak isterken koştuğu esnada yağmurdan dolayı kayganlaşan zeminde kayarak, Aydeniz ile beraber yere düştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal