Bekir Bozdağ: Adil Öksüz'ün Yerini Tespit Ettik

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kritik ismi Adil Öksüz ile ilgili yeni bilgilere erişildiğini ifade etti.

22.04.2018-18:27 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:06) Bekir Bozdağ: Adil Öksüz'ün Yerini Tespit Ettik

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, katıldığı bir televizyon programında Adil Öksüz'ün nerede olduğuna dair bilgiler verdi.

"Şimdi nerededir, hangi ülkededir buna ilişkin bir malumatı bizden paylaşmamızı beklemeyin" diyen Bekir Bozdağ, sözleri şu şekilde devam etti:

"Bildiğiniz üzere bizim Milli İstihbarat Teşkilatımız (MİT) ülke  dışında operasyon düzenleye bilme yetkisi ile donatıldı. Bu yekliler ile 19 ülkeden 83 FETÖ üyesini paketleyip Türkiye’ye getirdi. Başka devletlerde de FETÖ mensubu teröristler var, onları da inşallah paketleyip paketleyip ülkeye getirecektir. Bunları getirmesinin ardından hangi devletten getirdiklerini o zaman açıklayacağız. Şimdi o devletleri açıklamamız paketleme işini probleme sokar."

MİT'İ KUTLUYORUM

Sözcü Bekir Bozdağ, sözlerinin devamında, "MİT Müsteşarı Hakan Fidan başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarını gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Yüzümüzü ağartan operasyonlara düzenlediler, inşallah bundan sonra da devam edecekler. FETÖ’cü teröristler Türkiye'nin nefesini enselerinde hissetmeye devam edeceklerdir. Hangisi paketlenip ülkeye gelecek onu göreceğiz. FETÖ’cü teröristlere ülke içinde de ülke dışında da rahat yüzü yok. FETÖ Elebaşına, Pensilvanya'da evinde de rahat yüzü yok" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal