Mahir Ünal: Bir Güneş Motel Vakası

CHP ve İYİ Parti arasındaki ortaklığa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal'dan tepki geldi. 'Güneş Motel' olayına benzettiği ittifakı sert sözlerle eleştirdi.

22.04.2018-18:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-17:54) Mahir Ünal: Bir Güneş Motel Vakası

Mahir Ünal, "Kılıçdaroğlu ve CHP’si kendini inkar etme karşılığına rağmen 15 milletvekilini İYİ Parti’ye transfer. Üstelik siyasi ittifakların yasal olarak önü açılmışken gizli saklı görüşmeler, kulisler ve siyasi bir hülle ile bunu yapmıştır. Yaşanan olay bugünün Güneş Motel olayıdır. İlke iş birliğinden bahseden Kılıçdaroğlu siyasi bir onursuzluğun altına imza atmıştır’’ şeklinde konuştu.

 Sözcü Ünal ‘’2010 senesinde bir kaset operasyonuyla başlayan ve bugüne kadar hususi CHP içinde süren FETÖ siyaset mühendisliği çalışmalarına bugün yeni bir halka daha koymuştur. Kılıçdaroğlu ve CHP’si kendini inkar etme karşılığına rağmen 15 milletvekilini İYİ Parti’ye göndermiştir. Hatta ittifakların yasal olarak önü açılmışken gizli saklı görüşmeler, kulisler ve siyasi bir hülle ile bunu yapmıştır. Yaşanan olay bugünün Güneş Motel olayıdır’’ diye konuştu.

 Ünal, ‘’İradesi rehin alınmış olan Kemal Kılıçdaroğlu, seçmeninin 1 Kasım Genel Seçimleri’ndeki kararını yok sayarak 15 milletvekilini emrinde olduğu gücün talimatı ile başka bir siyasi partiye transfer etmiş, sözde demokrasi adına demokrasiyi ve o parlamenterleri seçen millet iradesini hiçe saymıştır. Görüldüğü üzere milletvekillerini, çağırılıp başka partiye gönderilen bir aparat zannetmektedir. Kendi bulunduğu durumunu milletvekillerinin durumu ile karıştırmaktadır. İlke ittifakından bahseden Kemal Kılıçdaroğlu siyasi bir onursuzluğun altına imza atmıştır’’ diyerek Kılıçdaroğlu’nu yerin dibine soktu.

Mahir Ünal ,‘’14 Ağustos 2014 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkma cesaretini gösterememişti. Bugün de aynı cesareti gösterememiş olacak ki içinde bulunduğu siyasetsizlikle ucuz bir mühendislik projesine aparat olmaya devam ediyor’’ sözlerini ekledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal