Barış Pınarı Harekatı Bölgesinde: 1 Asker Şehit, 6 Asker Yaralı!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından aktarılan açıklamaya göre, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde daha önce teröristler tarafından tuzaklanan EYP'nin patladığı bildirildi.

01.11.2019-10:43 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-10:45)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından aktarılan açıklamaya göre Barış Pınarı Harekatı bölgesinde daha önce teröristler tarafından tuzaklanan EYP'nin patladığı bildirildi.

Yaşanan patlama sonucu 1 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı bildiren açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı bilgisi aktarılarak, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." açıklaması yapıldı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan için başsağlığı mesajı gönderdi.

Bakan Akar, Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından gündeme yansıttığı mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." cümlesine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal