Bakan Faruk Özlü Erken Seçim Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim açıklamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

17.04.2018-16:44 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-16:29) Bakan Faruk Özlü Erken Seçim Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim açıklamasıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada. "Buna Meclis karar verir. Cumhurbaşkanı, Başbakanımız karar verir" ifadelerini kullandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Dünya Akıllı Şehirler Kongresi 18"in açılış törenine katıldı. Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törene Bakan Faruk Özlü'nün yanı sıra İspanya eski Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldığı gözlemlendi.

 Açılış töreninin ardından Bakan Özlü, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Soralım

"Bakan Faruk Özlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün partisinin grup toplantısında yaptığı erken seçim açıklamasıyla ilgili "Bunu Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza soralım. Buna Meclis karar verir. Cumhurbaşkanı, Başbakanımız karar verir. Şu anda herhangi bir şey söylemek istemiyorum" diye yanıt verdi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin dijital dönüşüm yol haritasında hangi aşamaya gelindiğinin sorulması sonrası ise, "Yakın Türkiye'nin dijital dönüşüm yol haritasını açıklayacağız. Bu konuda son noktaya geldik, son düzeltmeleri yapıyoruz. 6 bileşenden oluşuyor bunlar ve bunu sizlerle paylaşacağız. Bu projelerin İçerisinde akıllı şehirler var. Türkiye'nin yapacağı yatırımlar da var. Güzel bir program hazırladık. Bu konu ile ilgili yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyoruz. Bunu bu ay içerisinde sizlerle de paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal