Bedelli Askerlik 2018 Son Gelişmeler

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı Twitter hesabı üzerinden milyonlarca gencin 'bedelli askerlik çıkacak mı?' sorusuna yanıt verdi.

17.04.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-16:20) Bedelli Askerlik 2018 Son Gelişmeler

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu Üyesi Selma Yazıcı'nın attığı tweet sosyal medyanın gündemine bir anda girdi. Yazıcı'nın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim açıklamasından üç gün önce  “Siyasetin bir adabı olmalı. Seçim kazanmak göz boyamayla olmaz. Verilen vaatlerin içi boş olmamalı. AK Parti hükümetleri şimdiye kadar ne dediyse yaptı. Üstelik bir tarafta dış güçlerin bir tarafta içteki hainlere ve terör belalarına rağmen bunu başardı” şeklinde bir twet atmıştı.

Bu attığı mesajı üzerine Selma Yazıcı'ya sosyal medya kullanıcıları tarafından bedelli askerlik sorusu yöneltince Yazıcı, “Bedelli sözünü yazacağınızı biliyordum fakat kaç kez çıkarıldı bu da sözün yerine getirildiğinin göstergesidir. Yine çıkarılırdı, zemin uygun olsaydı. Belki bir süre sonra tekrar yapılabilir” mesajını yazdı.

Siyasetin bir adabı olmalı. Seçim kazanmak göz boyamayla olmaz. Verilmiş olan vaatlerin içi boş olmamalı. Ak parti hükümetleri şimdiye kadar ne vaat verdiyse yaptı. Üstelik bir tarafta dış güçlerin bir tarafta içteki hainlere ve terör belalarına rağmen bunu yaptı.

Bedelli sözünü yazacağınızı biliyordum fakat kaç kez çıkarıldı bedelli bu da sözün yerine getirildiğinin en büyük göstergesidir. Yine çıkarılırdı eğer zemin uygun olsaydı. Belki bir süre sonra tekrar çıkarılabilir.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sormuştu

Selma Yazıcı, daha önce AK Parti'nin İstanbul'da düzenlediği iftar programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "bedelli askerlik" mevzusunu sormuştu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yazıcı, bedelli için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü söyleyerek "Cumhurbaşkanımızla tekrar konuştum, elçiye zeval olmaz dedim. İsteğinizi ve siteminizi ilettim. Cumhurbaşkanımız söz vermedim ama durumun farkındayım dedi bana. Binali Bey'le konuşalım bir değerlendirme yapalım gerekirse gündemimize alırız dedi. Bunu böyle yazayım mı dedim, yaz dedi. Yani yok demedi" şeklinde ifadeler kullanmıştı

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal