Bakan Akar ve Komutanlar Şehit Aileleri İçin Düzenlenen İftara Katıldı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile birlikte Gazi Orduevinde düzenlenen iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi.

14.05.2019-23:28 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-23:18)

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Gazi Orduevinde düzenlenen iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi.

"BİZLER BÜYÜK BİR AİLENİN FERTLERİYİZ"  

İftarın ardından şehit ailelerine hitap eden Bakan Akar, onlarla bir araya gelmekten duyduğu şeref ve mutluluğu ifade etti. Bakan Akar konuşmasında, "Bizler büyük bir ailenin birer ferdi olarak her zaman kederde ve kıvançta bir ve beraber olduğumuzu unutmayacağız. Kederlerimizi paylaşıp azaltacak, sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltacağız" diye konuştu.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR VE EDECEK!  

Bakan Akar, "Mücadelemiz devam ediyor ve devam edecek. Bu konuda kararlıyız. Ne zamana kadar? En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecek. Bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz kararlı" dedi.

FETÖ'DEN TEMİZLENDİKÇE ORDUMUZ GÜÇLENİYOR

Bakan Akar ayrıca, FETÖ’den temizlendikçe Türk Silahlı Kuvvetlerinin daha da güçlendiğini vurguladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal