Başakşehir Belediyesinden İstinat Duvarı Açıklaması

Başakşehir Belediyesinden yapılan açıklamada bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını, göçüğün yaşandığı sokaktaki konutlardan tahliyeyi gerektirecek herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını duyuruldu.

14.05.2019-23:02 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-22:51)

Başakşehir Belediyesi bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin basın açıklaması yayınladı.

AFAD, AKOM, POLİS, SAĞLIK, İTFAİYE VE BELEDİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ  

Açıklamada, "Bugün saat 17.31’de Başakşehir ilçemiz Başakşehir Mahallesi Preveze Sokaktaki istinat duvarı göçmüştür. Olayın haber alınmasıyla birlikte İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince olay yerine hemen polis, AFAD, AKOM, sağlık, itfaiye ve Belediye ekiplerimiz sevk edilmiştir. Meydana gelen göçük olayında arama kurtarma çalışmaları hızla başlamış, maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız da yaralı olarak kurtarılmıştır. Olay sonrasında mahallinde AFAD, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Başakşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerince yapılan incelemelerde; göçüğün meydana geldiği Preveze Sokak’ta bulunan konutlardan tahliyeyi gerektirecek herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşılmıştır." denildi.

YENİDEN İNŞA ÇALIŞMALARINA HEMEN BAŞLANACAKTIR  

Açıklamanın devamında ise, "Bölgede AFAD, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Başakşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerince yapılacak tespitler doğrultusunda, meydana gelen hafriyatın kaldırılması ve istinat duvarının yeniden inşa çalışmalarına hemen başlanacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal