Ardahan Belediye Başkanı Olan Faruk Demir Halka Konser Verdi

31 Mart seçimlerinde Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir ilginç bir olaya imza attı. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Demir, halka mini bir konser de verdi.

06.04.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-12:44) Ardahan Belediye Başkanı Olan Faruk Demir Halka Konser Verdi

31 Mart Seçimleri çerçevesinde CHP'den Ardahan Belediye Başkanı olan Türk Halk Müziği'nin başarılı sanatçısı Faruk Demir, mazbatısını almasının ardından Ardahan halkına konser verdi.

MAZBATASINI ALDI

Dün saat 17.00'de Ardahan Adliyesi'ne giderek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Barış Durgun'dan mazbatasının alan Faruk Demir, ardından belediye binasına giderek devir teslim törenine katıldı.

"ŞİMDİ GÖREV SIRASI BENDE"

Teslim töreni sonrasında kutlamaların olduğu Milli Egemenlik Parkı'na giden yeni başkan Faruk Demir, kendisini bekleyenlere hitap etti. Demir, "Farklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğiz. Baharınız hayırlı olsun. Elimden tutun Ardahan'ı yeni bir vizyonla, aşın, işin herkesin karnı tok, sırtı pek, kendi kaynaklarıyla geçinen bir Ardahan yapalım. Siz vazifenizi yaptınız beni seçtiniz, şimdi vazife sırası bende. Ben sıradan biri değilim, sıradan bir belediyecilik yapmayacağım. Bizim derdimiz koltuk, makam değil. Şimdi derdimiz Ardahan'ı bir yere çıkarmaktır" dedi.

MİNİ KONSER VERDİ

Başkan Faruk Demir, konuşmasının ardından hemşehrilerine mini bir konser verdi. Başkan Demir, konserinde toplanan kalabalığa, 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm' ve 'Ben Yoruldum Hayat' şarkılarını söyledi. Vatandaşlar tarafından coşkuyla izlenen Faruk Demir, daha sonra tören alanını dolduranlarla halay çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal