Ankara'da Uyuşturucu Ticaretine Operasyon: 5 Gözaltı

Ankara'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi, polislerin ummalı çalışması sonucunda çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

03.08.2019-11:34 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-12:03) Ankara'da Uyuşturucu Ticaretine Operasyon: 5 Gözaltı

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu madde satışı ve kullanımının önlenmesi için yaptığı uygulamada, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen bir şüpheli takibe alındı. 

Ekipler, Adakale Sokak'taki bir büfeye elindeki çantayı bıraktığını gören şüpheliyi yakalamayı başardı. 

Şüpheli, polislere, çantanın içerisinde esrar bulunduğunu ve bir kadının da büfeye gelerek çantayı buradan alacağını söylemesi üzerine ekipler, iş yeri çevresinde çantayı almaya gelecek kişiyi beklemeye başladı. İki erkek ve bir kadının büfeye çantayı almaya geldiğini gören polisler, bu şüphelileri de yakaladı. 

Ekipler, çantadaki daralı 486 gram esrar maddesini ele geçirerek, 4 şüpheliyi emniyete götürdü.

İKİ KİŞİ DE ELMADAĞ'DA YAKALANDI

Şüphelilerden M.Ç'nin sorgusunda, uyuşturucu maddeyi Elmadağ'daki H.B. ile H.Ç'den aldığını söylemesi üzerine ekipler Hasanoğlan Mahallesi'ndeki iki şüpheliyi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.D, M.Ç, H.B, H.Ç. ve G.D. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken S.D. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal