İYİ Parti, 4. Olağanüstü Kongresini Yapıyor

İYİ Parti “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla 4. olağanüstü kongresini Ankara'da gerçekleştiriyor. Kongrede genel başkan seçimi olmayacak fakat parti üst düzey yönetimi tekrar şekillenecek.

03.08.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-10:54) İYİ Parti, 4. Olağanüstü Kongresini Yapıyor

İYİ Parti bugün 4. Olağanüstü kongresini gerçekleştirecek. Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrede genel başkan seçimi olmayacak, fakat parti üst düzey yönetimi tekrar şekillenecek. “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla yapılan kongrede Genel idare kurulu seçilecek. Kongre'de gerçekleştirilecek tüzük değişikliği ile de halihazırda 80 kişi Genel İdare Kurulu 50 kişiye düşürülecek.

SEÇİMLER ÇARŞAF LİSTE İLE, AKŞENER'İN ANAHTAR LİSTESİ YOK

Genel İdare Kurulu’nun seçimi çarşaf liste yöntemi ile yapılacak. “Kim seçilirse onunla çalışırım” diyen Genel Başkan Akşener'in anahtar listesinin olmayacağı bildiriliyor.

DURMUŞ YILMAZ DA ADAY DEĞİL

Parti’nin ‘A Takımı’ olarak tanımlanan Genel İdare Kurulu (GİK) için Ümit Özdağ dün yaptığı açıklamada aday olmayacağını duyurmuştu. Kongre sabahı benzer bir haber daha geldi. Partinin ağır toplarından eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın da GİK’i aday olmayacağı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal