Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mansur Yavaş'ı En Çok Ne Şaşırttı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Belediyede sizi en fazla ne şaşırttı diye soruldu. Yavaş bu soruya, "Bir yerden 100 bin adet top çıktı. Dağıtacağız çaresi yok" cevabını verdi.

25.05.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-12:01)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın Mogan Tesisleri'nde yaptığı iftar yemeğinde Ankara'daki televizyon, internet siteleri ile günlük gazetelerin temsilci ve muhabirleriyle bir araya geldi.

GEÇMİŞE YÖNELİK ÇALIŞMA

"Geçmişe dönük bir denetleme başlattınız mı?" sorusuna cevap veren Yavaş, firmaların genel kurulları yapılınca gerekli incelemelerin yapılacağını, yolsuzluk varsa bunun üstüne gidileceğini söyledi.

HİTİT GÜNEŞİ TARTIŞMASI

"Hitit güneşi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin amblemi olacak mı?" sorusuna Yavaş, "Maalesef bu dönemde zor. Mecliste, 42'ye karşı 105 meclis çoğunluğu var. Bunun olmayacağını bilerek mecliste gereksiz yere enerji tüketmek istemiyoruz fakat ben her mecrada, bir şekilde Hitit güneşini kullanmaya çalışıyorum." cevabını verdi.

"BELEDİYE SİZİ EN ÇOK NE ŞAŞIRTTI?" SORUSUNA CEVAP

"Belediyede sizi en fazla ne şaşırttı?" sorusuna Yavaş, "Şunu söyleyebilirim, bir yerden 100 bin adet top çıktı. Dağıtacağız çaresi yok. Bayram geliyor, bayramda dağıtacağız." cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal