AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Servisçilere Plaka Tahdidi Müjdesi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'dan servisçilere müjdeli haber geldi. Yıldırım, "Taksiciler, minibüsçüler, servis minibüsçülüğü yapanlar rahat olsun. Plaka tahdidi tamamdır hayırlı uğurlu olsun" dedi.

25.05.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-11:53)

İstanbul Esnaf ve Sanatkarları İftar Programı'na katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, servisçilere müjdeli haberi verdi.

'PLAKA TAHDİDİ TAMAMDIR, HAYIRLI OLSUN'

Bu süreçte minibüs, taksiciler, hal esnafı tüm esnaf hemşehrileriyle bir araya geldiklerini söyleyen Yıldırım, "Problemleri biliyoruz. Taksiciler, minibüsçüler, servis minibüsçülüğü yapanlar rahat olsun. Plaka tahdidi tamamdır hayırlı uğurlu olsun.

23 Haziran'ın ardından el ele, ekonomisini daha büyüten kadınlara ve gençlerimize istihdam ortamı sağlayan, esnafların işini büyüteceği yeni projeleri ve adımları hep beraber gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

PLAKA TAHDİDİ NE DEMEK?

Toplu taşımacılık sisteminin geliştirilerek bireylerin en üst seviyede ulaşım hizmeti alabilmesinin sağlanması, korsan taşımacılık ve plaka karaborsacılığı gibi usulsüzlüklerin engellenmesi, ayrıca çalışan şoför esnafının haklarının korunmasının tesis edilmesi amacı ile dolmuş, minübüs, taksi, servis gibi araçlara verilecek plaka sayısının kısıtlanmasına denir. Bu tahdidinin ticari araçlar tarafından yaptırılması mecburidir. Yaptırılmaması durumunda tahditsiz araçlar hakkında cezai işlem uygulanır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal