Ankapark'ta Bugün Hizmete Giren Rollercoaster Arızalandı, Vatandaşlar Raylardan Yürüyerek İndi

Resmi açılışı yapılan Ankapark'ta bugün çalışmaya başlayan Rollercoaster arızalandı. Uzun süre yüksekte kalan vatandaşlar raylardan yürüyerek inmek zorunda kaldı.

22.03.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-16:10) Ankapark'ta Bugün Hizmete Giren Rollercoaster Arızalandı, Vatandaşlar Raylardan Yürüyerek İndi

Ankapark'ın resmi açılışının sonrasında parkın 31 Mart'a dek bedava olacağı açıklanmıştı.

Parktaki birçok oyuncak şimdilik çalışmazken, bugün işletilmeye açılan rollercoaster oyuncağı ise ilk seferinde arızalandı ve havada asılı kaldı.

Bir süre tamir edilmeye uğraşılan alet tekrar çalıştırılamadı, vatandaşlar da oyuncaktan raylara çıkıp aşağı yürüyerek indi.

YÜREKLER AĞIZLARA GELDİ

Vatandaşların metrelerce yüksekten hiçbir güvenlik tedbiri olmadan indirilmesi yürekleri ağızlara getirdi. Raylardan yürüyerek inen vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

MİMARLAR UYARMIŞTI

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, geride bıraktığımız hafta bir açıklama yaparak oyuncaklara karşı vatandaşı ikaz etmişti. Candan, rollercoaster fotoğraflarını göstererek, "Belediyenin kamuoyuna geçtiği rollercoaster fotoğraflarını büyüterek vidalarına dek baktık. Paslanmış olan noktalar fark ettik. Bu durum böyle hassas yerlerde, bugün olmasa dahi ilerde mutlaka problem çıkartacağının ifadesidir. Zaten çürümeye terk edildiğini söylemiştik. Bu oyuncakların paslandığının ifadesidir. Bu pasın görünür duruma gelmesi ileride yaşanacak kazaların işaretlerini veriyor. Gene işçiliğe baktığımızda imalatların da birinci sınıf yapılmadığını görüyoruz. Roller Coasterın zeminindeki betonun teknik imalatında problem olduğunu da fotoğrafı büyüttükçe görüyoruz" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal