Akşener'e Soğuk Duş! Gördüğü Manzara Karşısında Şoke Oldu

İYİ Parti lideri Meral Akşener miting için gittiği Aydın'da vatandaştan beklediği desteği görmeyince büyük hayal kırıklığına uğradı.

27.05.2018-21:32 - (Son Güncelleme: 27.05.2018-23:07)

MERAL AKŞENER AYDIN'DA BOŞ MEYDANA SESLENDİ

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Aydın mitinginde planladığı kitleyi yakalayamayınca büyük hayal kırıklığına uğradı.  Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde istediği kamuoyu desteğini toplayamayan İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı aday Meral Akşener'in gittiği her kentt meydanlarda yaşanılan hayal kırıklığı gözlerden kaçmıyor. İyi Parti milletvekili aday listeleri belirlenirken ciddi problemler yaşamış ve başta parti kurucular kurulundan olan Yusuf Halaçoğlu olmak üzere Meral Akşener'e isyan ederek birçok kişi İYİ Parti’den istifa etmişti.

Partisinin Aydın milletvekili adayları ile birlikte İstasyon Meydanı'nda vatandaşın karşısına çıkan İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, hükümetin politikalarını eleştirerek, seçim vaatlerini tek tek sıraladı.

İyi Parti Aydın milletvekili adaylarını tanıtarak seçmenden oy isteyen Meral Akşener, mitingin ardından Denizli'ye gitmek üzere karayoluyla Aydın'dan ayrıldı.

Efeler İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde meydan dolmazken, alandaki büyük boşluklar dikkatlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal