AK Parti'nin Seçim Manifestosu İnsan ve Çevre Merkezli Temalardan Oluşuyor

AK Parti'nin 31 Mart Yerel seçimler için manifestosu AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu, manifesto genel hatlarıyla insan ve çevre merkezli temalardan oluşuyor.

12.12.2018-18:17 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-17:56) AK Parti'nin Seçim Manifestosu İnsan ve Çevre Merkezli Temalardan Oluşuyor

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Merkez Yürütme Kurulu toplantılarında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçime yönelik hazırlıklar değerlendirildi. Ayrıca, AK Parti'nin ilk kez yayınlayacağı 'yerel seçim manifestosu'nun yazımı tamamlanarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

Bilgilendirmeye göre, AK Parti'nin Yerel seçim manifestosu ana hatlarıyla insan ve çevre merkezli temalardan oluşuyor. Manifestoda yerel yönetimler ve belediyeciliğin tanımı yapılıyor.Manifestoda 3T formülü, 'temiz toplum, temiz belediyecilik ve temiz çevre' şeklinde tanımlanıyor. 3T formülü kapsamında yapılacaklar ise şu şekilde sıralandı:

''Belediye yöneticileri şeffaf olacak. Kuralların dışına çıkmayacak. Manifestoda belirlenen kurallara uyacak. Uymazsa parti genel merkezi tarafından görevden alınacak. Parti genel merkezinde oluşturulacak olan 'disiplin denetimi' belli aralıklarla belediyelerin performansını ölçecek. Harcamalar düzenli olarak denetlenecek. Belediyelerin ortaya koyduğu projelerin zamanında yapılıp yapılmadığı denetlenecek."

'Temiz toplum, temiz çevre ve temiz belediyecilik' sloganı ile hazırlanan manifesto, seçim beyannamesinde de detaylandırılacak.

AK Parti'nin Yerel seçim manifestosu AK Parti seçim strateji ekibi tarafından hazırlandı. 19 Ocak'ta ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı belirtildi. 

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da açıkladığı gibi, AK Parti, çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla yerel seçim kampanyasında sokaklara afiş ve bayrak asmayacak, belirlenen saatler dışında da araçlar dolaşmayacak. Böylelikle çevre ve gürültü kirliliği önlenecek, yaklaşık 10 milyon liralık da tasarruf sağlanacak.

Ayrıca AK Parti'nin yerel seçimlerde sosyal medyayı ağırlıklı olarak kullanması bekleniyor. Bunun için ise merkezi AK Parti genel merkezi olan 81 sanal merkez kuruldu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal