AK Parti'den Önemli Adım! Yarısı Değişecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal çok önemli açıklamalar yaptı. Yeni dönemle ilgili açıklamalar yapan Ünal, parti yönetiminin yarısının değişeceğini söyledi.

07.08.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-13:50)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, kongre ardından parti idaresinin yarısının yenileneceğini bildirdi.Ünal, "Yeni sistemle beraber tüzük değişikliği yapılacak. Başkanvekilliği kaldırılmayacak." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, TRT Haber'de Aysun Torun'a gündemle alakalı açıklamalar yaptı.

"KONGREDE YARI YARIYA BİR DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Ünal, "Yeni bir sistem başladı, yeni sistemi eski alışkanlıklarımıza devam ettirirsek bu yeni sisteme haksızlık olur. Şimdi biz her kongrede genel, yerel seçimde yarı yarıya bir değişim yapacağız. Yeni sistemle beraber parti idaresi de tüzüğümüz de değişiklik olacak. Başkanvekilliği kaldırılmayacak.

"CHP KENDİSİNİ YENİLEMEDEN KRİZLERDEN KURTULAMAZ"

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP'de kurultay konusu için CHP kendisini yenilemeden sorunlardan çıkamaz. Delegenin yüzde 48'i kurultay talep ediyorsa olmalıdır. "ifadelerini kullandı.

"İÇ DİSİPLİNİNİ BİLE SAĞLAYAMAYANLAR ÜLKE YÖNETEMEZ"

Ünal, İYİ Parti'deki istifalar için ise, "Bir siyasi parti ilk girdiği seçimde seçimi kazanamıyorsa, kendi iç sorunlarını idare edemiyorsa, iç disiplinin dahi sağlayamayanlar ülke idare edemez." yorumunu yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal