AK Parti'den İstanbul Açıklaması: Olağanüstü İtiraz Yoluna Başvurulacaktır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'daki itiraz sürecine ilişkin olarak, "İstanbul seçimleri açısından sonuç berraklaşmamıştır. Onun için olağanüstü itiraz yoluna başvurulacaktır." dedi.

10.04.2019-18:48 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-22:54) AK Parti'den İstanbul Açıklaması: Olağanüstü İtiraz Yoluna Başvurulacaktır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında İstanbul seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

SONUÇLARIN NET BİR ŞEKİLDE BİLLURLAŞMASI GEREKMEKTE

Sonuçların netleşmesi gerektiğini ifade eden Çelik, "Arzumuz seçim sonuçlarının net bir şekilde billurlaşması ve sonuçların berrak bir şekilde ortaya çıkmasıdır. Başvurduğumuz yollardan hiçbirisi bugün icat edilmiş yollar değildir. Bizim kendi kendimize ürettiğimiz yollar değildir." diye konuştu.

OLAĞANÜSTÜ İTİRAZ YOLUNA BAŞVURULACAK

İstanbul sonuçlarına itiraz edeceklerini belirten Çelik, "İstanbul seçimleri açısından sonuç berraklaşmamıştır. Onun için olağanüstü itiraz yoluna başvurulacaktır." dedi.

SÜRECE SAYGI DUYMALIYIZ

YSK'nın kararına saygı duyacaklarını belirten Ömer Çelik, "Sürece saygı duymalıyız. Dolayısıyla, lehimize de çıksa, aleyhimize de çıksa, beğensek de beğenmesek de YSK'nın kararına saygı duyacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal