AK Parti'den İlginç İddia: Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye Oy Vermeyecek

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Çanakkale'de yaptığı konuşmada, Muharrem İnce'nin CHP'den yüksek oy alması durumunda genel başkanlığı isteyeceğini iddia ederek, "Kılıçdaroğlu bu yüzden İnce'ye oy vermeyecek" dedi.

05.05.2018-20:02 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-20:03) AK Parti'den İlginç İddia: Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye Oy Vermeyecek

Çanakkale'de AK Parti Kadın Kolları 5’inci Olağan İl Kongresi'nde açıklamalar yapan Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kılıçdaroğlu iddia ediyorum ki Muharrem İnce'ye oy atmayacak. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor" dedi.

Turan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Rahmetli Erbakan hocanın hayatı CHP ile kavgayla geçti. CHP’nin tüm ömrü o anlayışla kavgayla geçti. Bugün kardeş olmuşlar, yolları açık olsun. Fakat biz bu hesabın ne için olduğunu biliyoruz. Bir aday çıkarttılar gördünüz. Bir defa o aday CHP’nin istediği bir aday değil. Niçin değil biliyor musunuz? 5 senaryo geçti, 6’ncıya buna kaldılar. Kimin olduğunu biliyorsunuz ona gittiler, buna gittiler, o oldu, bu oldu, hiçbir senaryo olmayınca Muharrem’e mecbur kaldılar. Üsluba bakar mısınız, ‘Gel Muharrem buraya’ Bu ne Allah aşkına. Böyle bir konuşma mı olur, böyle bir cumhurbaşkanlığı mı olur. ‘Gel Muharrem buraya’ ne saçma bir tarzdır, nezaketsizliktir. Ama senaryoyu üç beş gün sonra göreceksiniz. Dert Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdasından başka bir şey değil. Dert Muharrem CHP’den daha çok oy alırsa, yeni dönemde CHP’nin genel başkanı olmayı talep edecek. O sebeple almaması gerek diyor, görüş bu. Kılıçdaroğlu, öne sürüyorum ki Muharrem İnce'ye oy atmayacak. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor. Onu sürdü malum öne, hadi bakalım kavganı yap, bir ay sonra görüşelim dediler. Bunların amaçları ülkeyi büyütmek değil, bunların dertleri ülkenin ekonomisini, siyasetini geliştirmek falan değil. Bir amaçları var, kendi partisinin koltuk kavgası. Ama halk bunları biliyor. Kim bu ülkede iş yapar, üretir, kim bu ülkeyi büyütür, kim konuşur bunu biliyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal