Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Sistemin Getirilmesi Mümkün Değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de yaptığı konuşmada muhalefetin eski sistemi getirme vaatlerine yüklendi. Erdoğan, "On yıllardır ülkeye problem çıkaran eski sistemin yeniden getirilmesi mümkün değildir" dedi.

05.05.2018-19:35 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-19:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Sistemin Getirilmesi Mümkün Değil

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Şehir Hastanesi açılış töreninde açıklamalar yaptı.

'GERİ GETİRİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL'

Erdoğan, ''Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır problem, kriz ve kaos getiren mevcut yapının sürmesi yada tekrar getirilmesi mümkün değildir.'' dedi.

Ülkenin ve milletin geleceği için tek bir proje bile ortaya koyamayanlar, bakıyorsunuz seçimlerde eski Türkiye'yi tekrar getirmekten, eski sisteme tekrar dönmekten konuşuyorlar. Geleceklerini ve koltuklarını eski köhne sistemin boşluklarına borçlu bu kişiler, milleti mümeyyiz olarak görmüyor fakat bilmiyorlar eski hal muhal, yeni hal bunlar için ya izmihlal.

Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır problem, kriz ve kaos getiren mevcut sistemin sürmesi yada geri getirilmesi mümkün değildir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal