AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması: İYİ Parti Sonraki Seçime Hazırlansın

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş İYİ Parti'nin seçime girip girmeyeceğiyle alakalı olarak, "Bir sonraki seçime hazırlansınlar" dedi.

21.04.2018-19:04 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-19:07) AK Parti'den Erken Seçim Açıklaması: İYİ Parti Sonraki Seçime Hazırlansın

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İyi Parti'nin mağdur edebiyatı yaptığını açıklayarak, "Cumhurbaşkanı olma hakkı var. 100 bin imzayı toplayın ve cumhurbaşkanı adayı olun" dedi.

"TEMBELLİK YAPMIŞLAR"

İyi Parti'yi eleştiren Elitaş, şunları söyledi:

"Hele bir parti ile alakalı konuşuyorlar. Seçim yasasındaki bu 6 aylık konu insin mi? İnmesin mi? Biz kişiye ve partiye göre bir yasa yapamayız. Ortada ki şartlar ne ise o şartlar kapsamında bizim süreci sürdürmemiz gerekir. O konuşulan ve ifade edilen parti 2 yıla yakındır bir zamanda kuruldu. 'Hadi seçim, hadi seçim' diye söyledi tembellik yapmışlar, çalışmamışlar, yasadaki süre dahilinde 2 senelik bir zamanda Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etti.

"MAĞDUR EDEBİYATI GAYRETİ İÇERİSİNDELER"

2 senedir büyük kongresini gerçekleştiremediyse, Türkiye'de 81 ilin 41'inde teşkilatlanamadıysa, bize 15 Temmuz'da seçim yapılacakmış diye meydanlarda, kürsülerde, salonlarda söyleyen bir parti 15 Temmuz da seçim olsa bile, seçime girme hakkı elde edemiyorsa bu konuda halk nezdinde bulamadığı kabulden bir mağduriyet ortaya koyarak bizim partimizi seçime almıyorlar diye mağdur edebiyatı yapmak için çaba içerisindeler.

"100 BİN İMZA TOPLASIN, ADAY OLSUN"

Cumhurbaşkanı seçilme hakkı var. 100 bin imzayı alırsın ve Cumhurbaşkanı adayı olursun. Milletvekili olma hakkı da var. Gidersin bir partinin çatısı altında ve girersin listesi altında. Çok sevdiğiniz ve birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz gizli ittifak konuşmaları gerçekleştirdiğiniz HDP'nin çatısı altında girersiniz oradan da milletvekili çıkarma şansınız vardır. Beraber olmaya gayret ettiğiniz Cumhuriyet Halk Partisi ile 3'lü ortaklık CHP ile HDP resmi ortak, sizde içinde gayri resmi ortak olarak partisinde yer alırsınız.

"HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Bunda bir mani yok sizde bir karşılık varsa o anlaşma çerçevesinde sizleri birileri davet eder. Benim önümde mani olmaya çalıştılar. Bunların hepsi gerçek dışı, hepsi yalandır. Esas olarak ifade etmeye uğraştıkları kendi beceriksizliklerini mağduriyet gibi lanse etmeye uğraşıp, halkı kandırmaya çabalıyorlar. Şunu bilsinler ki 2002'den bu yana bugüne kadar halkı kandırmaya çalışanlar her daim yanılmışlardır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal