Son Dakika: İstanbul'da Rehine Krizi

İstanbul Esenyurt'ta bir saldırgan alacaklarını alamadığı için 2 kişiyi rehin aldı. Bir süre sonra rehineleri bırakan saldırgan, üzerine benzin döktü ve kendini öldüreceğini söyledi.

21.04.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-18:24) Son Dakika: İstanbul'da Rehine Krizi

Esenyurt'ta alacağını alamadığı iddia eden bir kişi, börekçide 2 kişiyi rehin aldı. Saldırgan, kısa süre sonra rehineleri salarken, kendi üstüne benzin döktü. Kendisini öldürmekle tehdit eden saldırganı, ikna uğraşları sürüyor.

ALACAĞINI TAHSİL İÇİN 2 ÇALIŞANI REHİN ALDI

Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde adı henüz bilinmeyen bir kişi cadde üzerinde yer alan bir börekçiden iddiaya göre alacağı vardı. Alacağını uzun zaman alamadığı için 2 adet bıçakla börekçiye giden adam burada çalışan 2 işçiyi rehin aldı. Vatandaşların ihbarının ardından olay mahalline çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye gönderildi.

REHİNELERİ BIRAKIP, KENDİNİ YAKMAYA KALKTI

Dükkanın kepenklerini indiren adam polisin iknasının ardından rehin aldığı 2 kişiyi serbest bıraktı. Bu defa da üzerine benzin döken adam, kendini öldürmekle polisleri tehdit etti. Bu esnada börekçide çalıştığı öğrenilen ve olay yerine girmeye çalışan 1 kişi de polis tarafından kelepçelenerek ekip otosuna alındı.

1 SAATLİK UĞRAŞ SONUCU İKNA EDİLDİ

Polislere doğru bıçakla gelen şüpheli kişi  Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından kısa bir zamanda ikna edildi. Şahıs, polislerin gözetiminde ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Yaklaşık 1 saatlik çaba sonrası trafiğe kapanan cadde de yeniden trafiğe açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal