AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Açıkladı: McKinsey'e Tazminat Ödenecek Mi?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle alakalı açıklamalar yaptı. McKinsey konusu ile alakalı Çelik, "Ortada bir sözleşme yoktu. Bu sebeple ödeme de yapılmayacak" dedi.

06.10.2018-19:51 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-19:45) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Açıkladı: McKinsey'e Tazminat Ödenecek Mi?

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı başladı. Parti Sözcüsü Ömer Çelik kamptaki çalışmalar hususunda basına açıklamalar yaptı.

"SÖZLEŞME YOK, ÖDEME YOK"

"Sayın Cumhurbaşkanımız alakalı kurumların yerli danışmanlık firmalarından bu desteğin alınması gereğini ifade etti. Kendisi tebliğ ettiğini bildirdi. Kendisinin genel hassasiyeti, Türkiye'de olabiliyorsa kendi şirketlerimiz ile bunun gerçekleştirilmesidir. Spekülasyona açık değil. Kurumlarımızın bunu gözetmesi hususunda gerçekleştirdiği bir açıklama. Herhangi bir sözleşme yok, ödeme yoktu."

"BİR ARAYA GELME İLE İLGİLİ BİR SIKINTI YOK"

"Cumhur İttifakı'na verdiği önemi ifade etti Cumhurbaşkanımız. Cumhur İttifakı'nın sorgulama, tartışma ile dağılamayacağını, listelerde pratik olarak çıkmıyorsa ittifak gönüllerde olacaktır dedi. İttifak olmazsa, Cumhur İttifakı'nın dağılmayacağını ifade etti. Cumhur İttifakı'nın altını çizdi. Bir araya gelme ile alakalı bir problem yok"

"SUUDİ GAZETECİ KONUSUNDA HASSASIZ"

"Bu hususta hassasız. Türkiye Cumhuriyeti güvenli bir devlettir. Herhangi bir şahsın can güvenliği tehdit edilemez. Hassasiyetimiz en yüksek aşamadadır. Tam bir tablo ortaya çıkmadan bir şey söylemiyoruz. Açıklamalar gerçekleştirildi, Konsolosluğa girmesinin ardından kayboldu deniliyor. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu bizden çıktı diyor. Alaka seviyemiz en üst düzeyde. Durumunun, akıbetinin ne olduğu meydana çıkarılacaktır. Kimse bir insanın kaybolması ile alakalı bir eyleme karışamaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal