PKK'lılara Erzak Veren İmamı Oğlu Şikayet Etti!

Giresun'da askerlerden kaçan teröristler bir köye giderek imamdan zorla erzak aldı. Olayın 12 gün sonrasında imamın oğlu durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olayı haber vermeyen imam açığa alındı.

06.10.2018-19:43 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-19:39) PKK'lılara Erzak Veren İmamı Oğlu Şikayet Etti!

Giresun'un Yağlıdere ilçesi arazisinde geçen 14 Eylül'de PKK'lı 1 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyondan kaçan 2 teröristi yakalamak için arazide hava destekli operasyonlar devam ediyor. Güvenlik birimlerinin izlerini sürdüğü teröristlerin, Alucra ilçesi Aydınyayla köyüne geldiği tespit edildi. Köye giden 2 terörist, öne sürülene, tehdit ettiği imam H.K.'nin evinden erzak aldı. Sonrasında kırsala kaçan teröristlerin değişik zamanlarda birkaç defa daha köye gelerek H.K.'nin evinden erzak aldığı iddia edildi.

İMAMIN OĞLUNUN İHBARIYLA OLAY GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Olay, imamın oğlu A.K.'nin 12 gün sonra ihbarı ile meydana çıktı. Gönüllü köy korucusu da olan imam H.K. hakkında olayı güvenlik ekiplerine haber vermediği için yasal işlem başlatıldı. İmam H.K. açığa alındı.

Güvenlik birimleri, bölgedeki teröristlerin görülmesi veya alınan duyumların hemen kendilerine haber verilmesi doğrultusunda köylülere ikazlar yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal