AK Parti Sözcüsü Çelik: Suriye'de Rejimin Saldırganlığına Bahane Üretecek Herhangi Bir Zemin Yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "(Suriye'de) Rejimin saldırganlığına bahane üretecek herhangi bir zemin olmadığını net bir şekilde ortaya koymak isteriz." ifadelerine yer verdi.

02.03.2020-19:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-19:00) AK Parti Sözcüsü Çelik: Suriye'de Rejimin Saldırganlığına Bahane Üretecek Herhangi Bir Zemin Yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, "(Suriye'de) Rejimin saldırganlığına bahane üretecek herhangi bir zemin olmadığını net bir şekilde ortaya koymak isteriz." ifadelerini kullandı.

"SURİYE SURİYELİLERİNDİR"

Çelik, "Suriye Esed'in şahsi malı mıdır, Suriye Suriyelilerin midir? Suriye'nin toprak bütünlüğünden yana siyasete sahip olan bize göre Suriye Suriyelilerindir." dedi.

"YUNANİSTAN'IN GÖÇMENLERE YAPTIĞI İNSANLIK DIŞIDIR"

Ömer Çelik, "Yunanistan'ın göçmenlere gaz bombası atması, bir göçmeni öldürmesi ve onların üzerine ses bombası atması insanlık dışı bir yaklaşımdır." şeklinde konuştu.

"Güvenli bölgenin oluşturulmaması 4 milyon insanın zulme maruz kalmasına neden oldu"

"GÜVENLİ BÖLGENİN OLUŞTURULMAMASI 4 MİLYON İNSANIN MARUZ KALMASINA NEDEN OLDU"

Çelik, "Güvenli bölgenin oluşturulmaması, müttefiklerimizin mükellefiyetlerini yerine getirmemesi, 4 milyon insanın zulme maruz kalmasına neden oldu." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal