AK Parti Seçim Stratejisini Belirleyecek

AK Parti seçim stratejilerini konuşmak için bugün saat 17.30'da partinin genel merkezinde toplanacak.

26.04.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-16:07) AK Parti Seçim Stratejisini Belirleyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Stratejisi Toplantısı'na liderlik yapacak. Genel Merkez'de saat 17.30'da başlayacak toplantıya Genel Başkan Yardımcıları Ünal, Yazıcı, Sorgun ve Dağ, Genel Sekreter Şahin, Genel Merkez SKM Başkanı Yavuz da dahil olacak.

Yapılacak toplantıda AK Parti'nin miting planı, seçim şarkısı, kamuoyu yoklaması takvimi ve seçim sloganları kararlaştırılacak.

AK Parti'de 24 Haziran tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yoğun bir çalışma yapılıyor. Bu çerçevede, AK Parti’nin Genel Merkezi’nde bugün saat 17.30'da AK Parti Seçim Stratejisi Toplantısı düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik yapacağı görüşmeyi AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal, Hayati Yazıcı, Ahmet Sorgun ve Hamza Dağ, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ali İhsan Yavuz da katılacak.

Toplantıda, AK Parti'nin seçim stratejisine dair ayrıntılar konuşulacak, milletvekilliği adaylık süreci, miting programı, seçim şarkısı, kamuoyu yoklaması takvimi ve seçim sloganları gibi hususlarda kararlar alınacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal