Milletvekili Olmak İsteyen Belediye Başkanları Toplandı

Milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifası için son güne girilirken, AK Partili 48 başkan bir araya geldiği duyuruldu

26.04.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:35) Milletvekili Olmak İsteyen Belediye Başkanları Toplandı

Milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifası için son güne girilmişken, AK Partili 48 başkan bir araya geldiği duyuruldu

AK Partili belediye başkanları toplandı

AK Parti Genel Merkezi'nde, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi amacıyla çalışmalar yoğun şekilde devam etmekte.

48 BAŞKAN GENEL MERKEZ'DE TOPLANTIYA KATILDI

Haber merkezlerine genelen bilgilere göre AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, seçim öncesi genel bir fikir alış verişinde bulunmak için 30 il belediye başkanı ve 18 büyükşehir belediye başkanıyla bir araya geldi.

TOPLANTILAR YARINDA DEVAM EDECEK             

Yarın da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde il başkanlarıyla bir araya geleceği duyuruldu.

2 ÖNEMLİ İSİM BUGÜN İSTİFA ETTİ

19 yıldır görevde olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ile 14 yıldır görevde olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekili aday adaylığı için bugün istifasını açıklamıştı. Açıklamalarının ardından da aday adaylığı başvurularını yapmışlardı. Öte yandan bu gün 14 yıldır İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Demir’de milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği bilgisi geldi. Mustafa Demir Fatih ilçesinde çalışkanlığı ve başarılarıyla bilinen ve bölge sakinlerince sevilen bir isim.

İSTİFA İÇİN SON GÜN

24 Haziran'da milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve bürokratların 26 Nisan 17.00'ye kadar istifa etmesi gerekiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal