AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Görevinden İstifa Etti

31 Mart yerel seçimleri sonrasında AK Parti'den ilk istifa haberi geldi. Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül görevinden istifa etti.

13.04.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-09:15) AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Görevinden İstifa Etti

31 Mart yerel seçimlerinin sonrasında AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül vazifesinden istifa etti.

5 İLÇE CHP'YE GEÇTİ

31 Mart yerel seçimlerinin sonrasında İzmir'de Bayındır ve Bergama ilçelerini kazanıp Torbalı, Ödemiş, Menderes, Kemalpaşa ve Selçuk gibi ilçelerin CHP'ye geçmesinin sonrasında AK Parti İzmir'de önemli bir gelişme oldu. İzmir İl Başkanı Aydın Şengül vazifesinden istifa etti.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

İki gündür yeni seçilen AK Partili belediye başkanları ile beraber Ankara'da temaslarda bulunan Şengül, İzmir heyetini uğurlamasının ardından Ankara'da kaldı. Şengül, Türkiye geneli seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

ŞENGÜL, ERDOĞAN'A İSTİFASINI SUNDU

Şengül'ün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifasını verdiği ve Erdoğan'ın da istifasını kabul ettiği kaydedildi. Şengül, yarın parti binasında yapacağı toplantıyla istifasını kamuoyu ile paylaşacak.

İŞTE İL BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER

AK Parti kulislerinde eski milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti'nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, Tanfer Kemerli ve İlknur Denizli ve milletvekili adayı olan Maksut Karaosman'ın isminin il başkanlığı için ön plana çıktığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal