İzmir'in Beydağ İlçesinde Seçimi Kazanan Başkanın Verdiği Yemekten 71 Kişi Zehirlendi

İzmir'in Beydağ ilçesinde seçimi önde tamamlayan Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ın mazbatasını almasının ardından vatandaşlara verdiği yemekten zehirlenen 71 kişi hastaneye kaldırıldı.

13.04.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-09:02) İzmir'in Beydağ İlçesinde Seçimi Kazanan Başkanın Verdiği Yemekten 71 Kişi Zehirlendi

İzmir'in Beydağ ilçesinde seçimi önde tamamlayan Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'ın mazbatasını almasının ardından vatandaşlar için verdiği yemeği yemesinin ardından fenalaşan 71 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle sevk edildikleri hastanelerde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart seçimlerinde Beydağ Belediye Başkanı olan Feridun Yılmazlar, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından, vazifeyi eski başkan Vasfi Şentürk'ten devralarak teşekkür yemeği verdi.

İKRAM EDİLEN TAVUK, PİLAV MENÜSÜNÜ YİYEN 71 KİŞİ RAHATSIZLANDI

Şehir meydanında verilen tavuk, pilav ve ayrandan meydana gelen menüyü yiyen, içlerinde kadın ve çocukların da bulunduğu 71 kişi akşam saatlerinde fenalaştı.

Vatandaşlar bulantı, kusma ve halsizlik şikayetleriyle Beydağ, Ödemiş ve Tire Devlet hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı.

GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Kipici, yaptığı açıklamada, belediye önünde verilen yemeğe katılan 71 kişinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere resmi başvuru yaptıklarını kaydedildi.

Kipici, "Hastalardan 14'ünün servislere yatışları gerçekleşmiş haldedir. Mesele ile alakalı İlçe Tarım Müdürlüğümüzle beraber gerekli incelemeler yapılmaktadır. Ödemiş Devlet Hastanesine 26 başvuru, olayın olduğu Beydağ ilçemizde 43 başvuru, Tire hastanemizde de 2 hasta başvurusu oldu. Durumu ciddi olan herhangi bir hastamız şimdilik yok. Lazım olan müdahale yapılmaktadır." biçiminde konuştu.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Ödemiş Kaymakamlığı tarafından da yemeklerden numuneler alındığı ve olayla alakalı inceleme başlatıldığı belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal