AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, "Uğur Dündar'a Nasıl Güveneceksiniz" Sorusunu Cevapladı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Melih Gökçek'in "Uğur Dündar'a nasıl güveneceksiniz" sorusuna cevap verdi. Yıldırım, "Ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın. Ben Allah'ın izniyle kendime güveniyorum" dedi.

08.06.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-15:44)

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la arasında geçen Uğur Dündar diyaloğunu anlattı.

Binali Yıldırım, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile çıkacağı ortak yayın için sunucu olarak Uğur Dündar'ı tercih ettiğini söyledi. Yıldırım'ın, ortak yayınla alakalı "Uğur Dündar'ı tercih ederim" sözlerine cevap veren Dündar, "Adil olacağımdan beni tanıyan ve takip eden kimsenin şüphesi yoktur" dedi.

GÖKÇEK: DÜNDAR HER TÜRLÜ OYUNU OYNADI, NASIL GÜVENECEKSİNİZ?

Mesele ile ilgili resmi Twitter sayfasından Binali Yıldırım'la arasında geçen diyaloğu aktaran Melih Gökçek,"Binali Bey'le görüştüm. Sayın Başbakanım ben Uğur Dündar'ın moderatörlüğünde Kılıçdaroğlu ile tartışmaya çıktım, Uğur Dündar bana her türlü oyunu oynadı. Nasıl güveneceksiniz? dedim" sözlerini kullandı.

YILDIRIM: KENDİME GÜVENİYORUM

Gökçek, Yıldırım'ın soruya "Ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın. Ben Allah'ın izniyle kendime güveniyorum" diye cevap verdiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal