İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Koç Grubu Ekrem İmamoğlu'na Uçak Tahsis Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koç Grubu'nun Ekrem İmamoğlu'na uçak tahsis ettiğini söyledi. Soylu, "Gezi olaylarında otel tahsis edenler, Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini verenler bugün uçaklarını veriyorlar" dedi.

08.06.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-15:08)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kusura kalmayın, ben bir şey görüyorum. Beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında otel tahsis edenler, Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini verenler bugün uçaklarını veriyorlar" dedi.

Soylu, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimi çalışmaları çerçevesinde Bağcılar'da 22 mahalle muhtarı ile kahvaltı yaptı. Kahvaltının sonrasında açıklamalar yapan Soylu şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun, yani CHP adayının Ordu valimizden ve Ordu polis teşkilatı üyelerimizden özür dilemesini bekliyorum. Çok açık. Yani bir valiye galiz bir biçimde hakaret edip "İt" demek. Bu ne bizim devlet geleneğimize ne de millet geleneğimizde var. Ondan sonra da sessizliğe büründü. Ve ondan sonra da sessizliğe bürünmek. Zaten bunun nasıl olduğu televizyonlarda açık bir biçimde ortaya çıktı. Valimiz suç duyurusunda bulundu. Ve orada şahitlerin huzurunda hangi sözlerin söylendiği, ben burada o söylenen sözleri söylemekten de edep ederim açıkça. Daha farklı sözler de var. Ve bunların tüm tutanakları ve şahitleri açık bir biçimde meydandadır. Bu mızrak bu çuvala sığmaz. Yapılması lazım olan kamuoyundan açıkça özür dilemektir. Ve o arkadaşlarımızdan da özür dilemektir."

"KOÇ'UN ÖZEL UÇAĞI ALTINA TAHSİS EDİLMİŞ"

Süleyman Soylu, İmamoğlu'yla alakalı olarak "Koç'un özel uçağı altına tahsis edilmiş. Kusura kalmayın, ben bir şey görüyorum. Beni kim kınarsa kınasın. Gezi olaylarında otel verenler, Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini verenler bugün uçaklarını veriyorlar. Gezi olaylarında Deutsche Welle'yi verenler- Alman televizyonu - bugün televizyonlarını veriyorlar. Gezi olaylarında BBC Türkçe'yi - İngiliz televizyonu - verenler bugün televizyonlarını veriyorlar. Gezi olaylarında Kandili harekete geçirenler bugün Kandili harekete geçiriyorlar" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal