AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekçi: Yapacaklarımızı Hayal Bile Edemezler

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir'in 'çamur, çukur, çöp, çarpık yapılaşma' problemlerinin çözüme kavuşturulacağını söyleyerek, "4Ç gidiyor, yerine çiçek gibi İzmir geliyor" dedi.

01.03.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-15:46) AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekçi: Yapacaklarımızı Hayal Bile Edemezler

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir'in 'çamur, çukur, çöp, çarpık yapılaşma' problemlerinin çözüme kavuşturulacağını söyleyerek, "4Ç gidiyor, yerine çiçek gibi İzmir geliyor" dedi.

"Yapacaklarımızı hayal bile edemezler" diyen Zeybekci, "1 Nisan itibariyle muhteşem bir İzmir destanını birlikte yazalım" sözlerini kullandı.

Bengütürk TV'de Metin Özkan'ın Basın Odası programında konuşan Zeybekci, İzmir'in sorunlarını, yaptıkları anketlerle tespit ettiklerini, kentin trafik çilesi, yağmurda su basması, asfaltın kötülüğü, çöp, hava kirliliği, yeşil alan ve spor alanlarının yetersizliği gibi sorunların ön plana çıktığını belirtti.

Zeybekci, katı atık, yağmur suyu, asfalt, yeşil alan, spor tesisleri, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, trafik, otopark, raylı sistemlere yapılacak yeni uzantılar, yeni organize sanayi bölgeleri ve serbest bölgeler, ilim teknoloji ve yazılım vadisi, Çiğli Hava Kargo Üssü, her ilçenin adından söz ettirdiği ürününü marka haline getirecek, çiftçiyi destekleyecek belediye kapsamındaki şirket projelerine dair bilgiler verdi.

Zeybekci, "Yapacaklarımızı hayal bile edemezler. İzmir şemsiyesi altında toplanalım, 1 Nisan itibariyle muhteşem bir İzmir destanını, hikayesini birlikte yazalım" şeklinde konuştu.

'İZMİR DEMOKRASİNİN, BARIŞIN, HOŞGÖRÜNÜN KALESİ'

Projelerinin başkalarınca da uygulanmasının yaptıkları tespitlerin doğruluğunu kanıtladığını belirten Zeybekci, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"İşsizlikle mücadele için iş dünyasıyla konuşarak ihtiyaç duydukları personel eksiğini tespit edeceğiz, kent enstitüleriyle gençlere iş garantili eğitim programları sağlayacağız. Gençleri çağdaş dünyaya yeni teknolojilerle donatarak iş dünyasına hazırlayacağız. Belediyede istihdamla ilgili ise tek projemiz var; 20 bin kadını yaşadıkları yerlerde istihdam edeceğiz. Türk halıcılığını ve el sanatlarını canlandıracağız. Kadınlarımıza önemli bir gelir kaynağı sağlayacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal