AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'ndan Kazandığı Tazminatla Döner Dağıttı

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatla Ankaralı vatandaşlara döner ve ayran dağıttı.

14.02.2019-17:04 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-16:58) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'ndan Kazandığı Tazminatla Döner Dağıttı

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankaralı vatandaşlara, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elde ettiği tazminatla döner dağıttı.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

AK Partili Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı manevi tazminat davasından elde ettiği 27 bin TL ile Kızılay'da 'Ankara döneri' dağıtmaya karar verdi. Döner dağıtımı için bugün Kızılay'da tezgah açıldı. Döner tezgahının etrafında uzun kuyruklar meydana geldi. Alana gelen Özhaseki, adaletin eninde sonunda yerini bulduğunu kaydetti.

ANKARA DÖNERİ VE AYRAN DAĞITTI

Konuşmasının sonrasında döner tezgahının başına geçen Özhaseki, döner kestikten sonra, "İnsan olan kesinlikle yalan söylemez ve iftira atmaz. Adam olan yalan söylemez ve iftira atmaz. Bu önemli, bunun altını çiziyorum. Allah Kemal Bey'i iftiradan, yalan söylemekten korusun. Ona bir dost tavsiyesi bu" dedi. Özhaseki, daha sonra vatandaşlara Ankara döneri ve ayran dağıttı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal