AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: AK Parti Bazı Adaylarını Geri Çekebilir

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin bazı illerde adaylarını geri çekebileceğini söyledi.

11.02.2019-10:35 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-10:47) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: AK Parti Bazı Adaylarını Geri Çekebilir

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı çerçevesinde bazı illerde adaylarını geri çekebileceklerini açıkladı.

AK Parti'nin Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK canlı yayınında Diclce Canova'nın sorularını cevapladı.

"CHP'NİN SEÇİM BİLDİRGESİ ÜTOPİK"

CHP'nin seçim bildirgesine değinen Özhaseki, "Son 25 senem belediyecilikle geçti. Dünyanın her tarafından şehircilikle alakalı bir gelişme varsa izliyorum. 2 şey ilgimi çekti CHP'nin seçim bildirgesinde. Bizim 10 sene önceki manifestomuzda yazdığımız noktaları alıp sözcükleri değiştirip kullanmışlar gibi duruyor. Ütopik ve süslü sözler var. Biraz daha somut ve ayakları yere basan sözler olması gerek. Biz Ankaramızda insanlar arasında bir anket yaptık. Her bir yazdığımız bizim ayakları yere basan halkın beklediği şeylerdi. Fakat bu tarafa geldiğimiz vakit istihdam yazarsanız hangi istihdamı arttırdınız diye adama sorarlar. Örneğin; Erciyes'te bir dağa var fakat büyükşehire bağlanınca orayı kayak merkezi yaptık. Oradan ekmek yiyen insan var." açıklaması yaptı.

"ÇOCUK KÖYÜ İNŞA EDECEĞİZ"

Ankara için planladığı projelerinden örnekler veren Özhaseki, "Tabiki projemiz var. Bizim çocukluğumuz sokaklarda geçti. Şimdi kimse güvenip çocuğunu sokağa salamıyor. Asosyal çocuklar var. Biz bunu inceledik. Kanada'da çocuk köyü var. Biz de bir çocuk köyü yapacağız. Etkinlikler olacak. Bazı meslekleri birebir yapmayı öğrenecek. 100'e yakın etkinliğin olduğu bir yer olacak" sözlerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal