Ailem CHP'li Dedi İntihar Etmeye Kalkıştı

Adana'da bir şahıs, "Ailemin hepsi CHP'li. Artık burama kadar geldi" diyerek intihar etmeye kalkıştı. Alkollü olduğu iddia edilen adam müdahale edilerek hastaneye götürüldü.

19.07.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-16:40)

Adana'da, "Ailem tamamen CHP'li, artık burama kadar geldi" deyip intihar girişimi yapan vatandaşa, CHP'li vekil Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan Özkan cevap verdi. Nazlıcan Özkan, Twitter sayfasından haberi paylaşarak "Ben seni, bitmez çileni, sürekli ruh halini anlıyorum abi. Geçmiş olsun." notunu yazdı.

"EVDEKİLER HEP CHP'Lİ, ARTIK BURAMA KADAR GELDİ"

Alkollü olduğu öne sürülen Ramazan B. (50), ailesiyle siyasi meseleler sebebiyle anlaşamadığını ifade ederek köprünün korkuluklarına tırmandı. Ramazan B., "Evdekiler hepsi CHP'li, artık burama kadar geldi." dedi.

SAĞLIK EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine güvenlik, sağlık, CANKUR birimleri ve dalgıç polisler sevk edildi. Polisin ikna uğraşlarına cevap vermeyen Ramazan B., bir aman sonra birimlerin müdahalesiyle korkuluklardan indirilerek sağlık birimlerine teslim edildi. Ramazan B., kontrol için hastaneye sevk edildi.

CHP'Lİ VEKİL TUNCAY ÖZKAN'IN KIZI: ANLIYORUM ABİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan Özkan, Twitter sayfasından haberi paylaşarak "Ben seni, bitmez çileni, sürekli ruh halini anlıyorum abi. Geçmiş olsun." notunu yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal