Ağrı'da Öldürülen Leyla'nın Babası Konuştu

Ağrı'da kaçırıldıktan sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in babası konuştu. Acılı baba dosyada gizlilik kararı olduğunu ve tutuklanan kişinin hangi delillerle tutuklandığını bilmediğini söyledi.

19.07.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-15:55) Ağrı'da Öldürülen Leyla'nın Babası Konuştu

Ağrı'da kaybolmasının 18 gün ardından dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle alakalı devam eden soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

"RESMİ AÇIKLAMANIN YAPILMASINI BEKLİYORUM"

Leyla Aydemir cinayetiyle alakalı bir kişinin tutuklanmasının sonrasında İHA muhabirine telefonda açıklama yapan baba Nihat Aydemir "Dosyada gizlilik kararı bulunuyor. Ne olduğunu bu kişinin hangi kanıtlarla tutuklandığını bilmiyoruz. Resmi açıklamanın gelmesini bekliyorum. Resmi açıklama yapıldıktan sonra lazım olan açıklamayı ben de yapacağım. Bir kimseyi suçlamamız doğru olmaz" dedi.

CİNAYETİ KUZENİ Mİ İŞLEDİ?

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden soruşturma çerçevesinde Leyla'nın kaybolduğu ve ardından cansız bedeninin bulunduğu köyde aramalar ve gözaltına alınanlar oldu. Gözaltına alınanlardan, daha önceden sosyal medyada 'Leyla'nın katili amcası çıktı' haberlerinde ismi geçen ve baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu olan Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'kasten öldürme' sıçlaması ile tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal