Adnan Oktar'ın Sağ Kolu Tarkan Yavaş Kimdir?

Adnan Oktar ve örgütüne yapılan dev operasyonun ardından örgütün 2 numarası Tarkan Yavaş aranıyor. Peki Tarkan Yavaş kimdir?

11.07.2018-12:38 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-12:32) Adnan Oktar'ın Sağ Kolu Tarkan Yavaş Kimdir?

Adnan Oktar ve 235 kişiye yapılan büyük operasyonda silahlı olarak kaçan örgütün 2 numarası olarak tanınan Tarkan Yavaş için birden fazla suçlama var.

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

Peki Adnan Oktar'ın suç makinesi durumuna gelen 2 numaralı adamı Tarkan Yavaş Kimdir?

30 seneden beri Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içinde bulunmaktadır. Hem Osmanlı hem Cumhuriyet devinde eğitim tarihimizde önemli bir konuma sahip olan Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamlamış ve aynı üniversitede Siyasi Tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini bitirmiştir. Adnan Oktar'ın Fahri Başkanı olduğu ve Yaratılış gerçeği, evrim teorisinin geçersizliği, Kuran mucizeleri başta olmak üzere bilimsel ve dini hususlarda yurt içi ve yurt dışında binlerce konferans yapan Teknik ve Bilim Araştıma Vakfı'nın ve milli değerlerimizin milli birlik ve beraberlik hususunda halkımızı bilgilendirme ve milli değerlerin korunması doğrultusunda toplumsal duyarlılığı güçlendirme hedeflerini taşıyan Milli Değerleri Koruma Vakfı'nın uzun senelerdir başkanlığını üstlenmektedir. Galatasaray Spor Kulübü'nde üyeliği halen sürmektedir. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilir. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı ve devletin bekasını ve haklarını muhafaza etmekte kararlı, milli şuura sahip, aydın bir Türk neslinin meydana gelmesi en büyük taleplerindendir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal