Adnan Oktar Siyasetçilere Şantaj Yapmış

Gündeme bomba gibi düşen Adnan Oktar'ın geçmişi de ortaya çıkmaya başladı. Oktar'ın 1999 yılındaki ifadesinde ünlü siyasetçilere ve medya üyelerine şantaj yaptığını kabul etmişti.

11.07.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-14:46) Adnan Oktar Siyasetçilere Şantaj Yapmış

Tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi giren Adnan Oktar ve yanındaki 235 kişi, çocuk istismarı başta gelmek üzere bir çok suçtan sebeple operasyonla gözaltına alındı. Adnan Oktar ve grubuna dönük operasyonda ise şok eden ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Adnan Oktar'ın geçmişi ile alakalı iddiaların en önemlisi ise ünlü kişilere yaptığı şantaj oldu.

İşte Adnan Oktar'ın karanlık geçmişindeki şok ayrıntılar;

1999'DA AYNI SUÇLAMALARDAN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Adnan Oktar'ın bugün gözaltına alınmasına sebep olan iddiaların benzerleri 12 Kasım 1999'da gerçekleştirilen polis operasyonunda da ortaya atıldı. İstanbul polisi, 12 Kasım 1999'da 50 adrese eş zamanlu yaptığı operasyonlara sebep olarak Adnan Oktar ve grubunu "şantaj çetesi" olarak suçladı. İşte o operasyonun sonrasında Adnan Oktar'ın polisteki ifadesi olarak Hürriyet gazetesinde yapılan haberden bazı kısımlar...

ŞANTAJLA LİSTESİNDEKİ KİŞİLERİ SİNDİRMEYE ÇALIŞTI

"Adnan Oktar'ın polisteki ifadesinde sindirmek istediği insanlara 'imamlar'ı üzerinden komplo yaptırdığını itiraf etti. Oktar, polisteki ifadesinde, imamlarına talimat vererek, cinsi ilişki yaparken gizli video görüntülerini kaydettiği veya pornografik kayıtlara fotomontaj yaparak medya kuruluşlarına ve yakın çevrelerine vererek sindirmeye çalıştığı isimlerin listesini de duyurdu."

LİSTEDE SİYASET VE SANAT CAMİASINDAN ÖNEMLİ İSİMLER VAR

"Adnan Oktar, Emniyet'te verdiği ifadede manken Ebru Şimşek, dansözler Leyla Adalı ve Tanyeli'ye 'fahişe oldukları için' şantaj yaptırdığını kabul etti. Oktar'ın itiraflarına göre, şantaj listesinde siyaset dünyasından Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar, Celal Adan, Meral Akşener; basın sektöründen de Dinç Bilgin, Zafer Mutlu, Fatih Altaylı, Ayşe Özgün, Ayşe Arman ve Savaş Ay'ın ismi geçti. Hoca'nın imamları, Semra Özal'ın papatyalarından Nadire İçkale ile Eyilik Ailesi'ne de şantaj yapmışlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal