Adnan Oktar'dan Kaçan Ceylan Özgül Kimdir?

Adnan Oktar'a yapılan operasyonun ardından en çok merak edilen konulardan birisi de kısa bir süre önce Oktar'dan kaçan Ceylan Özgül oldu. Peki Ceylan Özgül kimdir?

11.07.2018-14:46 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-14:39) Adnan Oktar'dan Kaçan Ceylan Özgül Kimdir?

Adnan Oktar'ın gözde kediciklerinden biri olan Ceylan Özgül önceki günlerde ayağında terlik ve pijamalarla Adnan Oktar'ın evinden kaçarken kameralara yakalanmış ve gündeme düşmüştü. Adnan Oktar ve ekibinin gözaltına alınmasının sonrasında Ceylan Özgül ilgi konusu oldu.

"BUGÜN GÜNEŞ GÜZEL DOĞDU"

Eski kediciklerden Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının sonrasında sosyal medya hesabı üstünden "Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" paylaşımını gerçekleştirdi.

CEYLAN ÖZGÜL KİMDİR?

Adnan Oktar'nın önde kedicikleri içinde yer alan Ceylan Özgül iyi eğitimli bir analist. Instagram sayfasıdnan yansıyan görüntülerinde tipik bir kedicik profili çizen Ceylan Özgül, İstanbul Üniversitesi mezunu. 27.08.1980 doğumlu olan Ceylan Özgül 38 yaşında. Uğur Kolejini tamamlayan Ceylan Özgül refah seviyesi üst düzey bir aileden geliyor. Babası elektrik mühendisi olan Ceylan Özgül, aslen Balıkesirli ve Ayvalık ilçesi Altınova nüfusuna kayıtlı.

BABASI ADNAN OKTAR'IN ELİNDEN KURTARMIŞTI

2007 senesinde elektrik mühendisi olarak İstanbul'da ikamet eden babası Feridun Özgül, kızını Adnan Oktar örgütünden kurtarmaya çabalamış. Kızını alan baba Ceylan Özgül'ü memleketi Balıkesir Ayvalık'a götürülmüş. Fakat Ceylan Özgül babasıyla alakalı "beni zorla alıkoyuyor" ihbarında bulunmuş. Reşit olduğu için de baba Fenidun Özgül tutuksuz yargılanmış. Ceylan Özgül aradan geçen 10 sene aranın ardından babasının dediğine geldi ve kendi talebi ile Adnan Oktar'dan kaçtı. Adnan Oktar ile beraber lüks bir yaşam süren Ceylan Özgül bu dönemde hiçbirşey yapmamış. Her işi onun yerine yapılan Ceylan Özgül, yeni Türk lirasını dahi kaçtıktan sonra ilk defa gördüğünü söylüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal