Adnan Oktar Örgütünde Kadınlara Kan Donduran Ceza

Adnan Oktar operasyonunun ardından itirafçıların verdiği bilgiler kan dondurdu. İddiaya göre itaatsizlikten ceza alan kadınlara 24 saatte 20 erkek cinsel saldırı yapıyormuş.

12.07.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-11:26) Adnan Oktar Örgütünde Kadınlara Kan Donduran Ceza

Polis, 2 sene devam eden takibin ardından dün Adnan hoca ve 234 müridine 4 şehirde şafak operasyonu yaptı. İçlerinde Adnan Oktar'ın da yer aldığı 170 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaşları 11 ile 40 arasında farklılık gösteren 70 kişi Adnan Oktar'dan şikayetçi oldu. Gözaltı çerçevesinde verilen ifadelerde "İtaatsizlikten ceza alan kadına 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyordu" dedi.

"İTAATSİZLİKTEN CEZA ALAN KADINDA 24 SAATTE 20 ERKEK TECAVÜZ EDİYORDU"

Posta Gazetesi'nin aktardığına göre; Örgütten kaçıp itirafçı olanların suçlamaları kan dondurdu: "95 örgüt evi var. Erkek müritler, bölge bölge çalışıyor. Zengin muhitlerde kandırdıkları kadınları evlere götürüyorlar. Bu kadınlara çekilen ilişki görüntüleri ile şantaj yapıyorlar. Tuvaletlerde dahi kamera vardı. İtaatsizlikten ceza alan kadına 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyor. Tacize uğrayanlar içinde çocuklar da vardı."

KADINLAR MÜRİTLERİN SEKS KÖLESİ YAPILDI

Adnan Oktar, A9 adlı TV kanalında 'Kedicik' diye hitap ettiği kadınlar ile program yapıyordu. İtirafçıların aktardığı bilgiye göre; mürit kadınlar nüfuzlu yerli-yabancı insanlara şantaj yapmak için de kullanılıyordu. Ayrıca kadınlar, mürit erkeklerin seks kölesiydi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal