Görme Engelli Kızına Hukuk Derslerinde Yardım Eden Anne Mezun Oldu

Sakarya Üniversitesi'nde hukuk okuyan görme engelli Berru Merve Kul'a derslerinde yardımcı olan ve hukuk notlarını okuyan annesi Havva Kul'a fahri mezuniyet belgesi verildi.

12.07.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-10:58) Görme Engelli Kızına Hukuk Derslerinde Yardım Eden Anne Mezun Oldu

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan görme engelli Berru Merve Kul'a 4 sene süresince hukuk metinlerini okuyan, her hususta destek olan annesi Havva Kul'a fahri mezun belgesi verildi.

HUKUK OKUYAN GÖRME ENGELLİ KIZINA 4 YIL BOYUNCA YARDIM ETTİ

Kocaeli'nde ikamet eden 22 yaşındaki Berru Merve Kul, 4 sene önce Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Genç kızın ödevlerini yapması, sınavlarına hazırlanması ve okula dair uğraş verdiği her konuda görmeyen gözleri annesi oldu. Anne Havva Kul, 4 sene süresince kızına ödevleri ve sınavları için kitaplardan ve notlardan hukuk metinlerini okuyarak Berru Merve Kul'un tüm sınavlarını başarıyla vermesini sağladı.

MEZUNİYET TÖRENİNDE ANNESİYLE KEP ATTI

Görme engelli genç kız, bu sene fakülteden büyük bir başarı puanıyla mezun oldu. Mezuniyet töreni Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi binasında yapıldı. Törende Berru Merve Kul, diğer mezunlardan daha başka bir heyecan yaşadı. Mezuniyete gencin annesi Havva Kul da katılarak, kep atmak için sahneye kızıyla beraber çıktı. Mezuniyetin mutluluğunu öğrenciler gibi yaşayan anne, kızıyla beraber kep attı.

ANNEYE FAHRİ MEZUN BELGESİ VERİLDİ

Görme engelli Berru Merve Kul'a mezuniyet belgesi takdim edilirken annesi Havva Kul'a da gösterdiği örnek davranış nedeniyle fahri mezun belgesi takdim edildi. Mezuniyet töreninde anne ve kızı duygusal anlar yaşarken, sosyal medyada yüzlerce insan fotoğraflar paylaşarak anneye övgü dolu sözler yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal