Adnan Oktar Operasyonunda Polisler de Gözaltına Alındı

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik operasyonun ayrıntıları gelmeye devam ediyor. Alınan bilgiye göre yapılan operasyonda iki polisin de gözaltına alındığı bilgisi var.

12.07.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-12:34) Adnan Oktar Operasyonunda Polisler de Gözaltına Alındı

Adnan Oktar grubuna dönük operasyonda dün itibariyle 170 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sürerken soruşturmayla alakalı ayrıntılar da gün yüzüne çıkıyor. Gözaltına alınanlar içinde iki polisin de olduğu meydana çıktı.

POLİSİN ADLİ KONULARDA YARDIMCI OLDUĞU İDDİASI

Polislerin 'Adnan Hoca' örgütüne adli ve polisiye hususlarda destek oldukları ve bilgi verdikleri öne sürülüyor. Soruşturma çerçevesinde Adnan Hoca ve ekibinin diğer bazı kamu yetkilileri ile ilişkileri de inceleniyor.

GÖZALTI LİSTESİNDE 2 POLİS DE VAR

Soruşturma çerçevesindeki Oktar'ın bazı kamu yetkilileri ile ilişkileri de mercek altında. Gözaltı listesindeki kişiler içinde iki polisin de olduğu bildirildi. Polisler Oktar'a ve adamlarına farklı hususlarda bilgi vermekle suçlanıyor.

VATANDAŞLARA YÖNELİK TUZAK YÖNTEMİ TESPİT EDİLDİ

Soruşturmada Adnan Hoca örgütünün insanlara dönük farklı bir tuzak yöntemi de öğrenildi. Bazı müştekilerin ifadelerine göre Adnan Hoca'nın 'kedicik' olarak adlandırdığı kızlarla internette yayımlanan görüntülere hakaret ve küfür içerikli yorumlar yazan insanlardan tazminat davası açma tehdidiyle para alınıyor, alınan para karşılığında dava açılmaktan cayılıyor.

YÜZLERCE KİŞİDEN PARA SIZDIRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Oktar örgütünün planlı olarak yaptığı düşünülen bu yöntemle yüzlerce insandan para aldığı öne sürülüyor. Bu biçimde para alınan insanlar da müştekiler içinde.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal