2018 Yılı Kurban Fiyatları Açıklandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, TDV Genel Merkezi’nden gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında 625 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

12.07.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-12:43)

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen "2018 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" tanıtım toplantısında, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın, vatandaşın keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak gayesiyle 1993 yılından beri vekaletle kurban kesim programını yaptığını ifade etti.

"Emanetleriniz emanetimizdir’’ sloganıyla yola çıkan TDV'nin, kurban faaliyetlerini büyük bir titizlik ve sorumluluk duygusuyla sürdürdüğünü ifade eden Ali Erbaş, vakfın, "dini esaslara uygun ve güven veren" bir yapılanmayla bu sene da gönül coğrafyasına hizmet etmeye hazır olduğunun altın çizdi.

Başkan Ali Erbaş, "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" şiarıyla gerçekleştirilen program çevresinde, yurt içinde 280 kesim bölgesinde, yurt dışında ise 145 ülkenin 436 bölgesinde Başkanlığın, TDV görevli ve gönüllüleri sorumluluğunda kesim ve dağıtım yapıldığını dile getirdi.

"KURBANLAR, MAZLUM KARDEŞLERİMİZE DAĞITILIYOR"

Kurbanlarımız kardeşlerimize umut olmasını isteyen Başkan Ali Erbaş, bu sene belirlenen vekalet yoluyla kurban kesim bedellerini duyurdu. Yurt içi kurban bedeli 850 TL, yurt dışı kurban bedeli ise 625 TL olarak belirlendiğini dile getiren Erbaş, kişilerin 'www.tdv.org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebileceklerini ifade etti.

Öte yandan isteyen vatandaşlar '0312 416 90 00' numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekaleti hakkında ayrıntılı bilgi alabilir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal