Adnan Oktar Operasyonunda Kan Donduran Detay

Dev bir operasyon yapılan Adnan Oktar'la ilgili kan donduran ayrıntılarda ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre çete, 11 yaşındaki çocukları bile zorla tutup cinsel istismarda bulunmuş.

11.07.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-14:04)

Adnan Oktar'ın alem kanalı olarak tanınan A9 ve Youtube kanalında, canlı yayın programlarına giden ve 'kedicikler' olarak ün yapan genç kızların bir çoğunun alıkonulduğu ve yayınlara zorla çıkarıldığı ve kapatıldıkları evlerde cinsel istismara maruz kaldığı öne sürüldü.

MAĞDURLAR ARASINDA 11 YAŞINDA ÇOCUKLAR VAR

Ayrıca kan donduran ayrıntılardan bir diğeri ise mağdurlar içinde 11 yaşından 40 yaşına dek olan kadın ve çocukların olduğu gelen detayları arasında.

KAMERALAR ÖNÜNDE AŞK YAŞIYORLAR

Suç Örgütünün içinde yer alan kadın ve erkekler kameralar önünde halkın ahlaki değerlerini yok sayarak aşk yaşadığı söylentileri gündeme düştü.

ADNAN OKTAR'A YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR

Örgüt mensuplarına dönük soruşturma, "suç işlemek için örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması yada hapsedilmesi, cinsel taciz, şantaj, kişiyi özgürlüğünden yoksun bırakma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi üzerinden dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın mahremini ihlal, resmi belgede sahtecilik, Terörle Mücadele Kanunu'na muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının kısıtlanması, eziyet, kişisel verilerin kayıt altına alınması, siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet" suçlarını içeriyor.

KAYYUM ATANDI

Adnan Oktar'ın tüm mal varlığına el konurken, şirketlerine kayyum atandı.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal