Adana'daki Kadın Kıyafetli İş Adamı Cinayetinde Şaşırtan İfade!

Adana'da iş adamının katledilmesi ile alakalı maktulün eski personeliyle, kadın kıyafetleri giyerek cinayeti yaptığı öne sürülen zanlının davası başladı. Zanlı, cinayet işlendiği esnada şoka girip bayıldığını öne sürdü.

28.09.2018-18:46 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-18:35) Adana'daki Kadın Kıyafetli İş Adamı Cinayetinde Şaşırtan İfade!

Adana'da iş adamının öldürülmesi ile alakalı maktulün eski personeli ile kadın kıyafetleri giyerek cinayeti işlediği öne sürülen arkadaşının ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmaları talebi ile yargılanmasına başlandı. 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan Nizami K. ile Halil İ, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Öldürülen iş adamı Kazım Fidancı'nın eşi ve kızları ile tarafların avukatları da duruşmaya katıldı.

MAHKEMEDE SANIKLAR BİRBİRLERİNİ SUÇLADI

Polis ve savcılıktaki ifadesinde öldürme suçunu kabul eden Halil İ., mahkemede bu ifadelerinin gerçek dışı olduğunu, ailesine zarar verilmemesi için bu biçimde ifade verdiğini öne sürdü. Gerçekleri anlatmak istediğini iddia eden Halil İ., olaydan 4 gün önce diğer sanık olan patronu Nizami K. ile alkol aldıklarını ve sohbet esnasında kendisine iş adamı Kazım Fidancı'yla tanışmasını ve ilişki kurmasını istediğini ifade etti.

KIZ KARDEŞİNİN EVİNE GİDİP KADIN KIYAFETLERİ ALDI

Halil İ, Nizami K'nin elindeki görüntüyle kendisini tehdit ettiğini ve sosyal medya sayfasından kendisini kadın olarak tanıtarak Kazım Fidancı'ya arkadaşlık teklif ettiğini ve onun da kabul ettiğini öne sürdü. Kız kardeşinin evine giderek kadın kıyafetini giydiğini söyleyen Halilİ, Kazım Fidancı ile buluştuğunu fakat konuşmak istemediğini ve ardından onun otomobilinden indiğini söyledi.

"BIÇAĞI ALIP, 'BAŞLATTIĞIM BU İŞİ BİTİRECEĞİM' DEDİ"

Otomobilden inmesinin ardından patronu Nizami K'yi arayıp kendisini almasını talep ettiğini söyleyen Halil İ, "Nizami gelince Kazım'ın yerini sordu. Kazım'ın beni bıraktığı yeri söyledim. Gittiğimizde Kazım orada duruyordu. Nizami otomobilden indiğinde gözü dönmüş gibiydi. Bıçağı alıp, 'başlattığım bu işi şimdi sonlandıracağım' dedi. Engel olmaya uğraşırken göğsümden yaralandım. Nizami, otomobilin kapısını açıp Kazım'ı bıçakladı. Şoka girip bayıldım. Nizami beni ayılttıktan sonra kadın kıyafetlerini yaktım, Nizami'de bıçağı sildi." ifadelerini kullandı.

Cinayeti azmettirmekle suçlanan Nizami K. ise yanında personeli olan Halil İ'nin söylediklerinin doğru olmadığını iddia etti.

MÜŞTEKİLER SANIKLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluğunun sürmesine karar verip duruşmayı, eksikliklerin giderilmesi için sonraki bir tarihe erteledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal