Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yargıtay'ın Enis Berberoğlu Kararını Değerlendirdi!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yargıtay'ın Enis Berberoğlu kararı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. Gül, "Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir ve mahkemelerin vermiş olduğu kararlara sadece saygı duymak lazım" dedi.

21.09.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-11:56) Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yargıtay'ın Enis Berberoğlu Kararını Değerlendirdi!

Adalet Bakanı Abulhamit Gül, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkındaki mahkeme kararı için açıklamalar yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliyesiyle alakalı, "Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir ve mahkemelerin vermiş olduğu kararlara sadece saygı duymak lazım" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te katıldığı toplantının sonrasında açıklama yaptı. Bakan Gül, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen 5 sene 10 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanıp, tahliye edilmesiyle alakalı şunları ifade etti:

"Türk yargısı bağımsız kararını vermektedir ve mahkemelerin vermiş olduğu kararlara sadece saygı duymak lazım. Gerekçeli kararı şimdilik görmedik. Gerekçeli karar da açıklanacak. Bu sebeple bu meselenin muhatabı ve karar vericisi Türk yargısıdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal