99/4 Askerlik Celp Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

99/4 askerlik yerlerini öğrenmek isteyen binlerce genç, celp yerleri ne zaman açıklanacak diye araştırıyor. Askerlik yeri sorgulaması yapacak gençler açıklandığı andan itibaren e Devlet üzerinden sorgulayabilecek. Peki, 99/4 askerlik celp yeri ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizde..

23.09.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-12:01)

Vatani görevlerini tamamlamak için askerlik yerlerinin açıklanmasını heyecanla takip ediyor. Asker adayları askerlik yerlerini sorgulamak için gerekli işlemleri e-Devlet üzerinden yapacak. Peki, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er olarak Ekim, Kasım ve Aralık 2019 tarihlerinde silahaltına alınacak yükümülerin snıflandırma sonuçları 23 Eylül 2019 tarihinde e-Devlet’ten ve askerlik şubelerinde duyurulacak.

CELP NE DEMEK ?

Askerlik alımları dönem dönem olarak yapılır ve halk arasında buna celp adı verilmektedir. Bu bakımdan kişiler askerlik yerini öğrenmesi için bu celp dönemlerinin açıklanması ve yer bilgilerinin açıklandığının ilan edilmesi ile birlikte portala giriş yaparak öğrenme imakanına sahip olacak.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal