9 Yaşındaki Muhammet 2 Yaş Büyük Ablası Tarafından Boğularak Hayatına Son Verildi

Bursa'da, bağrışma seslerini duyan komşuların ekiplere ihbarı akabinde eve giden polis, 9 yaşındaki Suriyeli çocuk Muhammet Hüseyin'in cansız bedenini buldu.

12.02.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-15:42)

Polislerin ilk incelemesinde, çocuğun vücudunda kesik, darp ve yanık izleriyle karşılaştı. Babası, üvey annesi ve 3 kardeşiyle beraber yaşayan Muhammet'in 11 yaşındaki ablası boğarak, yaşamına son verdiği iddia edildi.

Bursa'da akşam vakitlerinde Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi'nde gerçekleşen hadisede polis, komşuların bir evden yüksek bağrışma sesleri gelmesiyle ilgili ihbar aldı. İhbar sonrasında eve giden polis, ailesiyle beraber yaşayan Suriyeli Muhammet Hüseyin’in cansız bedeni ile karşılaştı. Hadiseyle alakalı soruşturma yapan polis, Muhammet Hüseyin ile beraber yaşayan baba ve üvey annesini ifadesine başvurmak için emniyete götürdü.

MUHAMMET'İN VÜCUDUNDA KESİK, DARP VE YANIK İZLERİ BULUNDU

Bursa'da, kavga sesi duyan komşuların polise ihbarı sonrasında olay yerine giden ekipler, 9 yaşındaki Suriyeli Muhammet Hüseyin'in cansız bedeniyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, 11 yaşındaki ablasının boğarak yaşamına son verdiği öne sürülen çocuğun bedeninde yanık ve kesik izlerine rastlandı. Babası, üvey annesi ve 3 kardeşiyle beraber yaşayan Muhammet'in işkence uygulanarak öldürüldüğü tahmin ediliyor.

BABA VE ÜVEY ANNE CİNAYET KUŞKUSUYLA GÖZALTINDA

Muhammet Hüseyin'in cansız bedeni, mutlak ölüm sebebini belirlemek için Bursa Adli Tıp Morgu'na götürüldü. Polis, cinayet kuşkusuyla Muhammet Hüseyin'in babasını ve üvey annesini gözaltına aldı.

Hadiseyle alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal